Iedereen heeft er baat bij om eens in de zoveel tijd even gezellig te borrelen. Zeker na een lange werkweek is het goed om even met zijn allen bij te komen onder het genot van een drankje. Het Nieuwe Linssen is het borrelcafé in Rotterdam, waar u dit het best kunt doen.

Borrelcafé Rotterdam

Nieuwe locatie, dezelfde kracht

De sfeer in ons café is uniek. Het is er niet alleen gezellig, maar er hangt ook een gemoedelijke sfeer omdat iedereen elkaar kent. Iedereen voelt zich welkom. Hiervoor hebben we al jarenlang de basis mogen leggen op onze oude locatie aan de Oude Binnenweg. Maar het was tijd voor iets nieuws, iets fris. Zonder daarbij te vergeten waarbij we vandaan kwamen.

“Wanneer u een drankje wilt doen in een uniek en gezellig borrelcafé in Rotterdam, is Het Nieuwe Linssen precies wat u zoekt. Alleen of met uw collega’s, ter ere van uw verjaardag of uw laatste avond als vrijgezel: de leukste bediening van Rotterdam staat altijd voor u klaar.”

Daarom Het Nieuwe Linssen

Eén van de mooiste dingen die onze nieuwe locatie aan de Meent met zich meebrengt is het grote, overdekte terras. U borrelt in het centrum van Rotterdam, maar kunt toch genieten van de ruimte. Bij ons geniet u van de charme van een onvervalst Rotterdams café, terwijl u zich bevindt in het moderne hart van een wereldstad die zich blijft ontwikkelen. Dit maakt dat we voor veel bedrijven het ideale borrelcafé in Rotterdam zijn. We bieden daarom ook de optie een georganiseerde bedrijfsborrel te houden, waarbij we desgewenst zelfs de barbecue uit de kast zullen trekken.

Beleef meer in een unieke sfeer

Maar er gebeurt natuurlijk veel meer bij Het Nieuwe Linssen. Zo kunt u bijvoorbeeld een pijltje gooien met ons dartteam. Of u kunt genieten van een geweldige sfeer gedurende de wedstrijden van onze club uit Rotterdam. Als oud-café van Jan Linssen, voormalig linksback van Feyenoord, kunnen we daar natuurlijk niet omheen. En er staat u nog meer te wachten. We zullen ons aanbod namelijk binnenkort ook nog eens uitbreiden met onze eerste lunchkaart.