Bent u op zoek naar het gezelligste café van Rotterdam Centrum?
Zoekt u dan niet verder, want de Meent is de plaats waar u moet zijn.
Hier is namelijk café Het Nieuwe Linssen gevestigd.

Nieuwe locatie, dezelfde sfeer

Jarenlang zat café Linssen aan de Oude Binnenweg in Rotterdam, maar dit jaar was het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Met een nieuwe locatie aan de Meent in hartje Rotterdam, gaat café Het Nieuwe Linssen verder waar het oorspronkelijke Linssen gebleven was. Het vertrouwde gevoel, de bekende gezichten, allemaal zijn ze terug te vinden in Het Nieuwe Linssen. Ons kent ons, is nog steeds een belangrijk gezegde in ons café in Rotterdam Centrum. Maar we blijven zeker niet stilstaan. Wat dacht u bijvoorbeeld van het feit dat we u nu ook op een groot, overdekt terras met open armen kunnen ontvangen?

“Zoals het tapje bij Het Nieuwe Linssen tapt, tapt het nergens, dus kom de sfeer snel proeven in het gezelligste café van Rotterdam Centrum.”

Het Nieuwe Linssen biedt meer dan een biertje

Café Het Nieuwe Linssen brengt u meer dan een biertje alleen. Natuurlijk zijn we een café in de puurste zin van het woord. We hebben veel vaste gasten en bedrijven die regelmatig bij ons komen borrelen. Toch zijn we momenteel bezig ons aanbod te verbreden en is het binnenkort bijvoorbeeld mogelijk om bij ons te lunchen. Maar ook nu is er vanalles beleven bij Het Nieuwe Linssen. Houdt u er bijvoorbeeld van af en toe een een pijltje te gooien, dan is ons dartteam wellicht wat voor u. Wanneer u toch meer een voetbalfan bent en op wedstrijddagen aan niets anders kan denken dan uw club uit Rotterdam, stellen we u ook niet teleur en kunt u bij ons niet alleen genieten van de wedstrijd, maar ook van een geweldige sfeer. Dit kan natuurlijk ook niet anders als oud-café van Jan Linssen, voormalig linksback van Feyenoord.

Een uniek café op een toplocatie

Hoewel het café in Rotterdam Centrum gevestigd is, biedt het u toch de ruimte, mede dankzij ons grote overdekte terras. Op onze locatie kunt u genieten van het moderne gevoel van de stad, maar zijn we tegelijkertijd nog steeds een onvervalst Rotterdams café. Wanneer we hier nog onze altijd goedlachse bediening bij optellen, durven we met zekerheid te zeggen dat we u de ideale locatie bieden om uw privéfeest of evenement te organiseren. Bij ons kunt u veel kanten op. Geniet naast uw drankje bijvoorbeeld van een heerlijke barbecue. Van een gezellige bedrijfsborrel, tot een vrijgezellenfeest, of misschien wel uw verjaardag: u kunt terecht bij Het Nieuwe Linssen.