Wanneer u een drankje wilt drinken in het gezelligste café van Rotterdam, hoeft u niet verder te zoeken. De Meent is dan de plaats waar u moet zijn. Hier vindt u namelijk Het Nieuwe Linssen.

Cafe Rotterdam

Een frisse start aan de Meent

Na veel mooie jaren met ons café aan de Rotterdamse Oude Binnenweg, was het dit jaar tijd voor een nieuw hoofdstuk. Op onze nieuwe locatie aan de Meent, pakken we met café Het Nieuwe Linssen de draad op waar we met het oorspronkelijke Linssen gebleven waren. Ons kent nog steeds ons, want natuurlijk vindt u ook in het Nieuwe Linssen het vertrouwde gevoel en alle bekende gezichten terug. Maar het laatste wat we willen doen is stil blijven staan. Daarom kunt u nu bijvoorbeeld van uw drankje genieten op een groot, overdekt terras.

“Het Nieuwe Linssen is het café in Rotterdam waar u meer vindt dan gezelligheid alleen.”

Ons aanbod gaat verder dan een drankje

Hoewel we natuurlijk een café zijn in de puurste zin van het woord, brengen we u bij Het Nieuwe Linssen meer dan alleen een biertje. Natuurlijk hebben we een grote schare vaste gasten en bedrijven die graag langskomen om even te borrelen. Maar momenteel zijn we toch bezig ons aanbod uit te breiden en zult u binnenkort ook bij ons terecht kunnen voor een lekkere lunch. Maar zijn nog veel meer redenen waarom Het Nieuwe Linssen zeker een bezoekje waard is. Zo bent u van harte welkom om af en toe een een pijltje te gooien. Wie weet bent u wel degene die ons dartteam kan versterken. Of bent u meer een voetbalfan? Ook dan zullen we u zeker niet teleurstellen, aangezien u bij ons niet alleen kan genieten van de wedstrijden van onze club uit Rotterdam, maar ook van een unieke sfeer. Als oud-café van Jan Linssen, voormalig linksback van Feyenoord, zijn we u dit natuurlijk niet meer dan verplicht.

Ruimte voor al uw wensen

Het Nieuwe Linssen biedt u de ruimte, ondanks het feit dat we midden in het centrum van Rotterdam gevestigd zijn. Op onze locatie kunt u genieten van de charme van een onvervalst Rotterdams café en tegelijkertijd van het moderne gevoel van de stad. We durven met zekerheid te zeggen dat we u de ideale locatie bieden om uw privéfeest of evenement te organiseren. Zeker wanneer u hier nog bij optelt dat we de beste en leukste bediening van Rotterdam hebben rondlopen. Geniet u tijdens uw feest naast uw drankje ook het liefst nog van een heerlijk stukje vlees? Dan stoken we voor u graag een vuurtje in onze barbecue. Zo maken we uw bedrijfsborrel, vrijgezellenfeest, of misschien wel verjaardag, bij Het Nieuwe Linsen tot een gezellig succes.