Van alle kroegen in Rotterdam Centrum, heeft u met Het Nieuwe Linssen gegarandeerd de gezelligste gevonden. Maar dat niet alleen, want ons café is namelijk meer dan een gezellige plek om een biertje te doen.

Kroegen Rotterdam centrum

Uniek door ons publiek

Onze vaste klanten en de borrelende bedrijven die ons met regelmaat bezoeken, zullen beamen dat Het Nieuwe Linssen meer biedt dan het gemiddelde café. Zij verkiezen ons niet voor niets boven alle andere kroegen in Rotterdam Centrum. Het meest bijzondere is dat het juist deze mensen zijn die dit mogelijk maken. We zijn dan ook blij dat we hen na vele jaren vol gezelligheid op de Oude Binnenweg, ook op onze nieuwe locatie aan de Meent keer op keer weer terugzien. Want dit maakt Het Nieuwe Linssen uniek. Het is de basis van de gemoedelijke sfeer in ons café. Ons kent ons, maar altijd ruimte voor nieuwe gezichten. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

“De gezelligheid heeft bij Het Nieuwe Linssen nog nooit tijd gekend. Dus kom langs in ons unieke café aan de Meent, waar de leukste bediening van alle kroegen in Rotterdam Centrum ten alle tijden voor u klaar staat.”

Feesten bij Het Nieuwe Linssen

Ons nieuwe, overdekte terras biedt ons de mogelijkheid hier nog beter invulling aan te geven. Het zorgt er namelijk voor dat we ondanks onze locatie in het hartje van Rotterdam, toch heerlijk de ruimte hebben. Hierdoor zijn we nu ook in staat uw feesten en evenementen te verzorgen. Dit kan variëren van een bedrijfsborrel, tot een vrijgezellenfeest. Of misschien wilt u wel uw verjaardagsfeest vieren op een unieke locatie, waar u in het moderne centrum, toch kunt genieten van de charme van een onvervalst Rotterdams café. En mocht u tijdens de festiviteiten naast uw drankje ook willen genieten van een lekker stukje vlees, dan steken we graag de barbecue voor u aan.

Altijd wat te beleven aan de Meent

Maar ook wanneer u geen feest of borrel geeft, is er genoeg bij Het Nieuwe Linssen te beleven. Wij hebben bijvoorbeeld ons eigen dartteam. En dat is natuurlijk niet de enige sport waarin we geïnteresseerd zijn. Als oud-café van Jan Linssen, voormalig linksback van Feyenoord, kunnen wij natuurlijk niet om onze club uit Rotterdam heen. Tijdens de voetbalwedstrijden van Feyenoord kunt u dan ook bij ons terecht voor een geweldige beleving van de wedstrijd. Er zijn weinig andere kroegen in Rotterdam Centrum die kunnen tippen aan deze sfeervolle ervaring.