Wanneer u op zoek bent naar de ideale locatie voor het houden van vrijgezellenfeesten in Rotterdam, dan heeft u met Het Nieuwe Linssen het ideale café gevonden. Na jarenlange ervaring als café Linssen op de Oude Binnenweg, weten we precies hoe we u op onze nieuwe locatie aan de Meent, meer kunnen bieden dan alleen gezelligheid.

Meer genieten op onze nieuwe locatie

Ons café in Rotterdam staat bekend om zijn gemoedelijke sfeer waarin al onze gasten zich kunnen vinden. Dit is één van de redenen dat we hen op onze nieuwe locatie op de Meent wederom met open armen mogen ontvangen. Maar we staan natuurlijk niet stil. Zo kunnen we u op onze nieuwe locatie ook verwelkomen op een groot, overdekt terras. Dit biedt veel mogelijkheden bij het vieren van vrijgezellenfeesten in hartje Rotterdam. We zijn zo namelijk in staat om u naast een gezellige sfeer, ook de ruimte te bieden, en dat terwijl u zich in het centrum van Rotterdam bevindt. U viert uw laatste feestje als vrijgezel in een onvervalste Rotterdams café, maar ervaart tegelijkertijd ook het moderne gevoel dat het centrum u geeft.

Een onvergetelijk feest

We doen er alles aan om degenen die hun vrijgezellenfeesten in Rotterdam willen vieren, zo veel mogelijk in hun wensen te voorzien. Geniet je graag van een borrel, maar maakt een lekker stukje vlees het voor u helemaal af? Dan steken we natuurlijk graag onze barbecue voor u aan. In combinatie met de beste en leukste bediening in Rotterdam, hebben we alle ingrediënten in huis uw vrijgezellenfeest onvergetelijk te maken.

Bij Het Nieuwe Linssen, geven we het vieren van vrijgezellenfeesten in Rotterdam een nieuwe betekenis. Wanneer u tijdens deze bijzondere avond wilt genieten van een unieke Rotterdamse café-belevenis, bent u bij ons aan het goede adres. We gaan graag verder waar andere café’s ophouden en halen voor uw feest ten alle tijden alles uit de kast.